Активности

Най-високото парти в Европа ще се проведе в Швейцария

След празненствата в Исландия и Шотландия, Detour Discotheque се отправя към планините през 2024 г.

След два ослепителни успеха на някои завладяващи и отдалечени места, Detour Discotheque се завръща за третата си част следващата година – и този път те стават големи.

Дебютира в Исландия през 2022 г. и се завърна в Шотландия през 2023 г. За догодина организаторите буквално издигат това парти до нови висоти.

За да украси върховете на Швейцария през май следващата година, Detour Discotheque ще отдаде почит на Studio 54 и Paradise Garage в зашеметяващото алпийско село Lauterbrunnen за три дни буги.

Илон Мъск нае замъка на Дракула за частно парти за Хелоуин

Само 300 купонджии ще могат да присъстват на това, което е наречено „най-високото парти в Европа“. Терасата на станция Birg ще бъде домакин на партито в петък. Piz Gloria, въртящ се ресторант, кацнал на върха на планината Schiltorn, е основното място за събота, а в неделя ще бъде превзета традиционната Trinkhalle (зала за пиене).

Между всяко парти гостите ще отсядат в алпийските села в долината – все пак ще им трябва малко почивка от всички купони. Но на кого ще танцуват?

Е, първите изпълнители, които бяха обявени, включват DJ Paulette, музикален ветеран от Манчестър, Norsicaa, който управлява лейбъла Soundway Records, и Talking Drums.

„Detour е свързано изцяло с намирането на зрелищни места за интимни партита и това е възможно най-зашеметяващо“, казва основателят Джони Енсъл. „Само пътуването с лифта спира сърцето. Нощен клуб на 3000 метра определено е най-амбициозният ни проект досега.

Detour Discotheque 2024 ще се проведе от 10 до 12 май, пише Timeout. Билетите влизат в обща продажба в неделя, 10 декември и започват от £199. Абонирайте се за достъп до предварителната продажба на 5 декември във вторник и следвайте техния Instagram за актуализации.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button