Новини

Колко ще ни струва да си наемем кемпер за морето тази година?

Ако смятате, че искате да прекарате лятната си ваканция тази година в подвижен дом на колела под формата на кемпер трябва да знаете няколко неща за цените.

Въпреки че отстрани не изглежда така, трябва да имате подготвена сума за капаро, което според сайтове, които предлагат услугата, то варира между 2000 лв. и 3000 лв.

Наемът на самото превозно средство се определя в зависимост какви удобства предлага, но класическото време за наемане може да бъде 7-14 дни, 15-21 дни и повече от 21 дни. За колкото по-дълго наемате кемпера, толкова по-ниска става цената.

За най-краткия период цените през високия сезон са около 400 лв., а за ниския – 350 лв. на ден, пише сайтът „Бизнес новините“.

Ако сте решили да вземете подвижен дом за от 15 до 21 дни, цената пада на 380 лв. във високия сезон през лятото и 360 лв. за по-дълго време.

Колко струва да си наемем място за каравана на къмпинг „Градина“?

Компаниите, които предлагат кемпери под наем обикновено предвиждат и такси за почистване, които са между 100 и 200 лв. В тази такса се включва дезинфекцията и препарата за химическата тоалетна.

Голяма част от компаниите, които предоставят кемпери имат изисквания към наемателите си, като да са на възраст между 25 и 65 години, да имат поне две години активен шофьорски стаж, както и категория B, защото всички кемпери под наем се управляват с В категория.

Допълнително се заплащат по-луксозни разширения за кухня, спалня или детски кът и плажни принадлежности.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button