3.8 C
София
четвъртък, март 30, 2023
spot_img
ruse русе

Коледният влак се завърна след 3-годишна пауза

Коледният влак Canadian Pacific Holiday Train се завръща след тригодишна пауза заради пандемията.  Влакът за 24-та година ще пътува в подкрепа на хранителни банки и хранителни рафтове в цялата мрежа чрез набиране на пари и храна.

Празничният влак е за семейства и общности, които се събират, за да отпразнуват сезона и да помогнат на нуждаещите се.

Въпреки че празничните влакови празненства са безплатни, CP моли присъстващите за парични дарения или трайни храни.

Складовете за храна на общността ще създадат станции за дарения, които ще остават в местните хранителни банки и помагат на гладните членове на общността.

Музиката на живо е от съществено значение за изживяването на CP Holiday Train. Тазгодишните изпълнители ще включват Алън Дойл, Тениле Таунс, Макензи Портър, Линдзи Ел и много други.

След като влакът безопасно спира в различни градове, се отваря модифицирана сцена от вагони и се провеждат безплатни концерти, на които се появява и самият Дядо Коледа.

Програмата за ваканционни влакове започна през 1999 г. Оттогава са събрани около 21 милиона долара в помощ на местните общности.

Приблизително 1000-футовият влак премина по релсите от град на град с 14 ярко декорирани железопътни вагони с единствената цел да помогне на хората.

Турнето на Коледния празничен влак за 2022 година започна на 23 ноември.

сливен
alexandra travel

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Последни публикации