Новини

Как да запазим чадър и шезлонг онлайн на Черноморието

Система за онлайн резервации ще работи от днес по българското Черноморие. Ако сме вкъщи и искаме да резервираме място на плажа, трябва да изберем плажа и съответните чадър и шезлонг. След това влизаме в системата и директно си резервираме място на пясъка.

Другият вариант е да отидем на място и по номера на табелите, закачени на всички места, да резервираме. На тях има QR код, който ни показва дали местата са заети, или пък свободни. Заплащането става онлайн през приложението. Целта е оптимизация на процесите за резервиране, предава Нова.

Интернет платформата е разработена в две гледни точки. Едната е за потребителите, а другата – за собствениците на плажовете. Така те ще могат да извършват контрол на запазените места. Допълнително касиерите на плажа също ще помагат на хората, за да не се получава дублиране на резервациите.

Колко струва „сянката“ на нашето Черноморие?

Към момента в платформата има въведени над 30 плажа. До следващата седмица се очаква те да бъдат над 50. Новата услугата няма да покачи цената, а дори напротив – би трябвало да я намали.

„С това приложение се елиминира нуждата от това някой да ви съпроводи до мястото, защото всички чадъри ще бъдат резервирани. Вие ще знаете предварително къде се намира чадърът, който сте резервирали. Всеки ще може да провери, като стигне до чадъра, дали това е неговото място”, каза концесионерът Симеон Цветков.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button