Новини

Турция отново обмисля преразглеждане на системата all inclusive

Представители на туристическия бранш в Турция отново предлагат да се преразгледа системата „ол инклузив“ (all inclusive), пише вестник „Хюриет“, предаде кореспондентът на БТА в Анкара Нора Чолакова.

Изданието цитира бизнесмена Зафер Алкай, който е един от създателите на тази система през 90-те години на миналия век. През последните няколко години обаче Алкай се обявява за промяна на формата.

Къде да отидете на почивка в Турция?

„Системата „ол инклузив“ беше много важна за развитието на нашата туристическа индустрия. Резултатите, които сме постигнали благодарение на нея, са неоспорими. Въпреки това, години по-късно, в новия реалност, в която се намираме в момента, тя трябва да бъде обсъдена отново. Туристите, които изискват високо качество на продуктите и услугите, естествено са готови да платят цената”, заяви бизнесменът.

Хотелите в Турция масово премахват „ол инклузив“ екстрата

Представители на турската туристическа индустрия многократно са правили предложения за преразглеждане на формата „all inclusive“, включително се предлага моделът „плащаш толкова, колкото използваш“, посочва „Хюриет“. По официални данни миналата година 56,7 млн. туристи са посетили южната ни съседка.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button